Most arra vállalkozom, hogy a minőségi

 alapanyagok összegyűjtésével, válogatásával

 és egyberendezésével emeljem a számotokra

meghitt pillanatok, esték, napok hangulatát.

Remélem, hogy miközben különleges

 ízekkel, ízharmóniákkal kínállak meg

 benneteket, gyönyörködni is tudtok majd

 az általunk elkészített tálakban,

 asztalokban!








Kerestem, hogy hogyan mutathatnám meg a

 sok értéket, amelyek ott lelkesedéstől fűtve

 létrejöttek…majd elkalandoztam a

 rendezvényszervezés világába és

 vendégházat is üzemeltettem. Alig vártam a

 reggeleket, hogy jöjjenek a vendégeim a

 szobáikból és reggelivel kínálhassam őket.

 

Ahogy a dolgok megszólítanak és formálódnak


20 évvel ezelőtt a Velencei – tó környékén

 induló összes kis üzemet, borászatot,

 kertészetet körbejártam, mert azt éreztem,

 hogy valami dolgom van velük. 






Miben rejlik a különlegesség?


Nem vagyok szakács, talán leginkább

 megszállott, olyannak, aki 

az alapokat ugyan szakemberektől megtanulva,

 de autodidakta módon sajátította el a

 vendéglátást, ahol keresi az éppen

  leglelkesítőbb feladatokat.